Mies rakensi takapihalle kuntosalin – oluen juominen päätavoitteena

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laiskotellessaan ihmiset keksivät todella monia keinoja laistaa treenaamisesta ja kuntosalille menemisestä. On kuitenkin huomattu, että halutessaan ihmiset onnistuvat myös treenaamaan lähes missä tahansa ilman kalliita kuntosalijäsenyyksiä.

Nyt videolla nähdään hauska esimerkki siitä miten eräs mies on kehitellyt oman ulkoilmakuntosalinsa talonsa takapihalle. Mies on käyttänyt idean äitinä rakasta toista harrastustaan, joka näyttäisi kuntoilulaitteiden perusteella olevan oluen juominen.

Videolla nähdään miten mies treenaa erikoisilla itse rakennetuilla laitteilla takapihallaan. Mies on käyttänyt painojen sijasta laitteissa lasisia olutpulloja, joita liikutellen hän tekee muun muassa pystypunnerrusta, kyykkyjä ja hauiskääntöjä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat