Movemberin jälkeen tulee Decembeaver – naiset antavat ”puskansa” rehottaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miesten Movember on parhaillaan käynnissä, mutta joulukuussa on jälleen naisten vuoro viettää Decembeaveriä. Stara kertoi jo vuosia sitten naisten uudesta tempauksesta, jossa he jättävät alapään intiimialueidensa karvoituksen ajamatta ja vahaamatta koko joulukuun ajaksi.

Alunperin vitsistä liikkeelle lähteneen Decembeaverin tarkoituksena on kerätä varoja American Cancer Society -järjestölle. Sarah Cooperin käsikirjoittaman ja ohjaaman videon alkuperäinen tarkoitus oli siis silkkaa parodiaa, mutta yllättäen hassuttelusta sai alkunsa kuitenkin myös todellinen kampanja.

Video sai ihmiset lahjoittamaan rahaa American Cancer Society -järjestön verkkosivuilla ja edesauttoi järjestön varainhankintaa. Samalla myös tietoisuus järjestöstä on kasvanut. Pian Decembeaver on siis jälleen ajankohtainen.