Teinipoika otti yhden kananugetin liikaa – erotettiin koulusta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa kohistiin taannoin tapauksesta, jossa koululainen oli ottanut ruokalassa yhden kalapuikon liikaa. Paikalle soitettiin poliisit. Nyt amerikkalaisessa lukiossa on todistettu hieman samankaltaista tapahtumasarjaa.

Yhdysvaltojen Knoxvillessa asuva Carrie Koller Waller tyrmistyi, kun sai kuulla ahkerasti lukiossa opiskelleen poikansa Carson Kollerin erottamisesta. Poika erotettiin Farragutin lukiosta määräaikaisesti varastamisen takia. Carson oli ottanut ruokalassa lautaselleen yhden kananugetin liikaa.

Nälkäinen Carson oli ottanut lautaselleen kuusi nugettia, vaikka sallittu määrä oli vain viisi. Hän joutui rehtorin puhutteluun ja sai erotusmääräyksen.

Äiti kirjoitti Facebookiin julkisen statuspäivityksen, jossa hän ihmetteli koulun toimia kovasanaisesti. Naisen mukaan yleensä erottamisen syynä on laittomuuksiin kajoaminen, eikä nälän taltuttaminen. Statuspäivitys sai runsaasti mediahuomiota ja erottaminen peruttiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat