100 ihmistä suuteli lasia – koominen näky toiselta puolelta

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisillä on tehty paljon hauskoja sosiaalisia kokeiluja, joiden tulokset on kuvattu verkkoon muidenkin ihasteltaviksi. Sosiaalisissa kokeiluissa esimerkiksi ystävykset ovat suudelleet toisiaan tai nähneet toisensa ensimmäistä kertaa kameroiden kuvatessa alasti. Nyt ihmiset laitettiin suutelemaan lasia.

WatchCut Video -kanava on julkaissut YouTubessa videon, jossa nähdään sata ihmistä suutelemassa. Ihmiset eivät tällä kerralla suutelekaan toisiaan vaan he näyttävät hellimmät taitonsa läpinäkyvää lasia vasten kameran kuvatessa heitä lasin toiselta puolelta.

Lasin suuteleminen näyttää todella erikoiselta, hämmentävältä, hieman kiusalliselta ja jopa ällöttävältäkin. Ihmisten huulet, nenä ja kieli painautuvat lasia vasten kun he yrittävät mahdollisimman aidosti toisintaa suutelutaitonsa hyväillessään suulla lasin pintaa.