Chrissy Teigen huippuseksikkäänä punaisella matolla – tiukka käärmekuvioinen mekko oli nappivalinta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywoodissa tuoreiden äitien tiedetään palautuvan raskaudesta aina ennätysajassa eikä sinänsä ihmekään, koska heillä on yleensä alan parhaat kunto-ohjaajat ja ravintoneuvojat ympärillään. Huippumalli Chrissy Teigen oli myös yksi näistä naisista ja palautui omiin mittoihinsa takaisin vain muutamassa viikossa.

Chrissy Teigen esitteli litteä vatsaansa jo kolme viikkoa synnytyksen jälkeen. Nyt hän loisti miehensä John Legendin kanssa punaisella matolla, jolle hän asteli mustassa tiukassa käärmekuvioisessa mekossa.

Chrissy Teigen näyttää todella kauniilta ja itsevarmalta mustassa tiukassa mekossa, joka esittelee naisen litteää vatsaa ja hyvin kapeaa vyötäröä. Pienen Luna-tytön vanhemmat näyttivät todella onnellisilta ja rakastuneilta suukotellessaan toisiaan leikkisästi kameroiden räpsiessä julkkisparista Hamilton Behind The Camera Awards -tapahtuman edustalla kuvia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash