Erika Canela on Miss Peppu 2016

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin kauneuskilpailuihin nopeasti noussut brasilialainen Miss Peppu -kilpailu on tältä vuodelta päättynyt, sillä eilen illalla Suomen aikaan valittiin Miss Peppu 2016. Kilpailun voitti tällä kertaa 24-vuotias mallikaunotar Erika Canela.

Erika Canela on esimmäinen tummaihoinen Miss Peppu -kilpailun voittaja. Kilpailun finaali järjestettiin eilen Brasilian Sao Paulossa, jossa 27 semifinalistia karsittiin ensin 15 finalistiin. Heidän joukostaan valittiin lopulta Brasilian virallisesti paras peppu. Finalistit marssitettiin lavalle iltapuku- ja bikinikierroksille ennen voittajan julkistamista.

Canela voitti maineen ja kunnian lisäksi 20.000 dollaria ja kansikuvaussession miestenlehteen. Ensimmäinen perintöprinsessa oli Danny Morais ja toinen perintöprinsessa oli MC Sexy. Miss Peppu 2016 -äänestyksessä annettiin tänä vuonna yli miljoona ääntä. Finalistit saivat myös merkittävästi enemmän mediahuomiota kuin aiemmin – osittain Brasiliassa järjestettyjen olympialaisten ansiosta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash