Rillit huurussa -spinoff-sarja suunnitteilla – sijoittuu suosikkihahmon lapsuuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Big Bang Theory, eli Rillit huruussa, nauttii maailmanlaajuisesta suosiosta, ja Yhdysvalloissa alkoi tänä syksynä jo sarjan kymmenes tuotantokausi. Jatkoa on tulevaisuudessa luvassa myös mahdollisen spinoff-sarjan muodossa.

CBS-kanava suunnittelee uutta komediasarjaa, joka sijoittuisi Big Bang Theoryn Sheldon Cooperin lapsuuteen. Hahmoa näyttelevä Jim Parsons olisi Entertainment Weekly -lehden mukaan mukana sarjassa sekä näyttelijän että tuottajan roolissa. Spinoff-sarjan kerrotaan olevan toistaiseksi vasta suunnitteluvaiheessa.

The Big Bang Theoryn oma tulevaisuus on toistaiseksi epäselvä. Huffington Post -lehden mukaan sarjan tuottaja Stele Molaro on kertonut uskovansa sarjan päättyvän 10. Tuotantokauden jälkeen. CBS-kanavan johtaja Glenn Geller on sen sijaan toivonut sarjan jatkuvan vielä hamaan tulevaisuuteen saakka.

LUKIJAKILPAILU: Staran Facebook-sivusta tykkääjien kesken arvotaan 4.10.2017 Huawei Honor 8 -älypuhelin, jossa muun muassa tuplakamera, Dual-SIM ja 5,2 tuuman näyttö. Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Staran Facebook-sivuista. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat