20-vuotias supermalli Bella Hadid shoppailemassa – ei jäänyt miehiltä huomaamatta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

20-vuotias Bella Hadid on alakanut vähitellen tekemään omaa nimeä mallimaailmassa isosiskonsa Gigin jalanjäljissä. Äskettäin Bella nousi supermallien sarjaan, kun hänet valittiin astelemaan halutulle Victoria’s Secret -muotinäytöksen lavalle isosiskonsa tapaan.

Eilen Bella kuvattiin shoppailemassa Los Angelesissa. Supermallien tyyliin hän oli pukeutunut ostosreissulleen poikkeuksellisen tyylikkäästi niukkaan cocktail-mekkoon.

Bella itse kertoi äskettäin People-lehden haastattelussa ettei ole vartaloonsa tällä hetkellä tyytyväinen. Hadid haluaisi nimittäin isomman takapuolen. Hadid kertoi, että hän aina tasaisin väliajoin hieman laihtuu ja lihoo. Tällä kerralla hän on laihtunut mielestään liikaa ja kadottanut oman takapuolensa, jonka hän haluaisi takaisin. Malli ei kuitenkaan suostu ottamaan muilta kritiikkiä omasta vartalostaan vastaan, koska on hyväksynyt sen oikuttelut sellaisenaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash