Ensimmäiset kuvat Dream Kardashianista – kuin pieni unelma

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rob Kardashian ja Blac Chyna saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa kun heidän tyttönsä syntyi Los Angelesissa torstaiaamuna paikallista aikaa. Tytär saa nimekseen Dream Renee Kardashian, ja koko Kardashianin perhe on pienestä nyytistä haltioissaan.

Blac Chyna on julkaissut suloisia vauvakuvia omalle Instagram-tililleen vastasyntyneestä Dream-tytöstä. Pienellä tytöllä oli jo syntyessään tummat ja paksuhkot hiukset, joita pienen vauvan tuoreet vanhemmat silittelevät ihastellen.

Blac Chyna teki sairaalavuoteeltaan myös Snapchat-videoita Dream-tyttären kanssa. Videoissa Chyna käytti filtteriä, joka teki kuvaan sekä äidille että tytölle kukkaseppeleet päälaelle. Vanhemmat ovat tehneet vauvalle myös jo oman Dream-nimisen Instagram-kanavan, jossa tullaan jatkossa näkemään varmasti paljon kuvia ja videoita tytöstä.

BABY DREAM RENEE KARDASHIAN ???? @imdreamrenee TAG A FRIEND

A photo posted by blacchyna snapchats (@blacchynasnapchats) on

@imdreamrenee Baby Dream Renee Kardashian ????TAG A FRIEND

A video posted by blacchyna snapchats (@blacchynasnapchats) on

@imdreamrenee Dream in Chyna ??TAG A FRIEND

A video posted by blacchyna snapchats (@blacchynasnapchats) on