Jessican kaula-aukko vangitsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Jessica Chastain tuli aikoinaan tunnetuksi suurelle yleisölle roolistaan Terrence Malickin ohjaamassa The Tree of Life -elokuvassa, jossa kaunotar näytteli Brad Pittin vaimoa. Sittemmin hänet on yhdistetty julkisuudessa Marilyn Monroen rooliin.

Eilen Jessica kuvattiin saapumassa viettämään iltaa West Hollywoodin Catch-hittiravintolaan. Hänellä oli yllään musta mekko, josta nousi pääosaan erityisesti kaula-aukko.

Amerikkalainen Jessica Chastain on näyttelijätär, jonka ura alkoi vuonna 2004. Hänet on nähty urallaan jo useissa elokuvissa, ja uran käännekohta oli upea rooli Piiat-elokuvassa. Siitä hän sai useita palkintoja ja Oscar-ehdokkuuden. Elokuvakriitikot nimesivät hänet Vuoden 2011 tulokkaaksi. Jessican uskotaan nousevan kansainväliseksi supertähdeksi, mutta vielä läpimurto on antanut odottaa itseään.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash