Maailman seksikkäin opettaja! Oksana on kuin koulupoikien päiväuni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet koululaiset ovat joskus haaveilleet opettajistaan romanttisessa mielessä. Eräässä Valko-Venäjän Minskissä sijaitsevassa koulussa se lienee tavallista yleisempää, sillä koulun matematiikan opettajana toimii Oksana Neveselaya. The Chive -lehti nimitti hänet äskettäin maailman seksikkäimmäksi opettajaksi.

Oksana Neveselaya saa takuulla ainakin miespuoliset oppilaat tunneilleen, mutta opetuksen seuraaminen voi olla tavallista haastavampaa. Seksikkäisiin asuihin pukeutuva ja itsestään runsaasti kuvia sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar on nyt noussut maailmanlaajuiseksi nettitähdeksi, eikä suotta.

??

A photo posted by •Oksana Neveselaya• (@o_neveselaya) on

Hiding what we want to share Take my hand I’ll take you there??

A photo posted by •Oksana Neveselaya• (@o_neveselaya) on