Saara Aalto taistelee tänään jatkopaikasta – näin kova vauhti päällä harjoituksissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatar Saara Aalto on taas tänä iltana taistelemassa jatkopaikasta kovatasoisessa Britannian X Factor -kilpailussa. Viime viikolla vain täpärästi jatkoon selviytynyt Saara nähdään tänään esittämässä discokappaleen.

Nyt verkossa on julkaistu tuoreita valokuvia ohjelman harjoituksista, jossa Saara hioi esitystään kuntoon yhdessä julkkisvalmentajansa Sharon Osbournen kanssa. Saaran esiintymiskappaleena kuullaan tänään Donna Summerin discohitti No More Tears (Enough Is Enough). Hänen yllään tullaan näkemään hohtava glitter-asu.

Oheiset kuvat ikuistettiin Fountain Studiosilla Lontoossa. Kilpailukappaleet kuullaan tänä iltana, ja sen jälkeen katsojilla on vuorokausi aikaa äänestää haluamansa kilpailijat jatkoon.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash