Seitsemänviikkoinen ihmevauva tervehti äitiään: ”Hello”

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheenäiti kuvasi ihanan hetken videolle, kun hänen pieni tyttövauvansa tervehti häntä. Äiti pyysi useaan otteeseen vauvaa sanomaan: ”Hello”, kunnes vauva yllättäin avasi suunsa ja sai sanottua sanan pienen miettimisen jälkeen.

26-vuotias perheenäiti Sara Matthews kuvasi makoilevaa Evelyn-nimistä tytärtään videolle. Sara sanoi vauvalle moneen kertaan: ”Hello”, ja odotti, että tytär vastaisi hänelle. Lopulta tyttö avasi suunsa ja sai pienen pohtimisen jälkeen sanottua sanan.

Useimmat vauvat alkavat puhumaan vasta yhdeksän kuukauden jälkeen, minkä vuoksi seitsemänviikkoisen muodostaessa sanoja äiti yllättyi täysin. Tyttö selvästi mietti sanan sanomista ennen kuin sai sen lopulta ulos suustaan, mikä tekee videosta entistä hellyttävämmän.