Trumpin kotitalon omistajalle jättituotto – hinta nousi hetkessä 11 000 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Donald Trumpin valinta presidentiksi on tuottamassa jättimäisen tilin ainakin yhdelle pariskunnalle, koska he sattuvat asumaan Trumpin lapsuudenkodissa. Talo oli äskettäin myynnissä 1,2 miljoonalla dollarilla, mutta nyt vaalien jälkeen talon uskotaan tekevän kauppansa peräti 12 miljoonalla dollarilla.

New Yorkin Queensissa Jamaica Estatesin alueella sijaitsevan talon omistavat ravintoloitsija Isaac Kestenberg ja hänen ex-vaimonsa Claudia. He ostivat vuonna 2008 viiden makuuhuoneen talon 782.000 dollarilla. Talo oli siis jo myynnissä, mutta ex-pariskunta otti sen pois myynnistä saatuaan tietää, että Trump ryhtyi presidenttiehdokkaaksi.

Nyt päätöksestä on seuraamassa satumainen tuotto. Paramount Realty USA -kiinteistövälittäjä kertoi New York Post -lehdelle, että talon hinta voi nousta jopa 12 miljoonaan. Taloon voidaan perustaa myynnin jälkeen esimerkiksi Trump-museo. Talo myydään joulukuun alussa huutokaupalla eniten tarjoavalle. Trump asui talossa nelivuotiaaksi saakka.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash