Hotelliseksiä ikkunaa vasten keskellä päivää – kuvattiin vastapäisestä talosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hotellit tarjoavat vaihtoehtoisia sänkyseikkailuhetkiä pariskunnille tai satunnaisesti toisiaan tapaaville. Lontoolaisessa Motel Onessa on nyt vieraillut pariskunta, joka viis välitti vastapäisestä toimistorakennuksesta. He harrastivat seksiä hotellihuoneen ikkunaa vasten.

The Sun uutisoi toimistotyöntekijöiden saaneen rouheaa liveaktia ja piristystä työpäivän keskelle, kun vastapäisessä hotellirakennuksessa näkyi himojen valtaan äitynyt pariskunta. Pari harrasti seksiä hotellin ikkunaa vasten noin 20 minuutin ajan. Toimistotyöntekijät ikuistivat aktin videolle, joka levisi viraalina WhatsApp-keskusteluissa.

– En voi uskoa tätä. Kuvasimme videon viime viikon maanantaina ja nyt se on kiertänyt kaikilla työntekijöillä WhatsAppin välityksellä. Kaikki toimistossa puhuvat tapahtuneesta, eräs työntekijöistä naurahtaa.