Mallinukkehaaste leviää verkossa – näin tyttöbändi suoriutui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa leviää monia erikoisia haasteita, joihin ihmiset ottavat innoissaan osaa. Yleensä haasteet kestävät muutamista viikoista kuukauteen kunnes haaste on levinnyt jo laajalle ja ihmiset ovat ehtineet kyllästymään siihen. Osa haasteista tuntuu kuitenkin jatkuvan loputtomiin.

Suosituimpia haasteita ovat yleensä sellaiset, joissa ihmisten tulee ottaa jollakin tietyllä tavalla kuva ja julkaista se sosiaalisessa mediassa. Nyt Instagramissa on alkanut leviämään kuitenkin #mannequinchallenge-aihetunnisteella haaste, jossa ihmiset kuvaavatkin videoita.

Videoissa ihmiset yrittävät kuvaajaa lukuunottamatta pysyä mahdollisimman paikoillaan. Ihmiset näyttävät aivan mallinukeilta kuvaajan liikkuessa kameran kanssa heidän vieressään muiden pysyessä täysin liikkumatta. Monet julkkikset ovat jo lähteneet haasteeseen mukaan, ja muun muassa Destiny’s Childin ja James Cordenin tekemät opputulokset ovat onnistuneimpien joukossa.

You know we had to do it. #MannequinChallenge

A video posted by The Late Late Show (@latelateshow) on

???

A video posted by kellyrowland (@kellyrowland) on