Berliinissä hieraistiin silmiä: ”Onko tuossa tosiaan Jennifer Aniston?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-hittisarjan tähti Jennifer Aniston on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa pintajulkisuudesta, vaikka äskettäin kommentoikin exänsä Brad Pittin eroa Angelina Joliesta. Hän totesi karman maksaneen Bradille takaisin, koska tämä jätti Anistonin aikoinaan juuri Jolien takia.

Parhaillaan Jennifer Aniston on lomailemassa Berliinissä yhdessä miesystävänsä Justin Therouxin kanssa. Pariskuntaa ei juuri erottanut muista ihmisistä, joten monet vastaantulijat ihmettelivät oliko kyseessä juuri supertähtipari.

Julkkisparilla oli mukanaan yksi henkivartija, joka pysytteli pääasiassa muutaman metrin päässä suojateistaan. Paparazzikuvissa nähdään, että Jenniferiä kiinnostivat aivan samat nähtävyydet kuin muitakin turisteja.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash