Fanit shokissa! Kendall Jennerin Instagram-tili katosi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber sai faninsa tyrmistymään aiemmin kun hän päätti kritisoivien kommenttien vuoksi poistaa koko Instagram-kanavansa. Nyt Kendall Jenner näyttäisi seuranneen miehen esimerkkiä ja poistaneen oman kanavansa sovelluksesta kokonaan täysin yllättäen.

Sunnuntaina huippumallia seuranneet fanit ovat järkyttyneitä, kun Kendall Jennerin Instagram-sivua ei enää löydy. Sivun tilalla on vain sovelluksen automaattinen teksti: ”Sorry, this page isn’t available”. Ilmeisesti 20-vuotias kaunotar on jostain syystä poistanut oman kanavansa sovelluksesta tai se on jostain toisesta syystä poistunut.

Kendall on aiemmin Daily Mail -lehden mukaan kommentoinut, että hän ei pidä siitä, että ihmiset roikkuvat jatkuvasti puhelimissaan. Kendallia ärsyttää se, että hänen perheensä ja ystävänsä napsivat jatkuvasti kuvia puhelimillaan, mikä saattaakin olla syy myös oman kanavan poistamiseen.