Kurvikas teinityttö kuvattiin syömässä hattaraa – internet meni sekaisin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin aikakaudella kenestä tahansa voi tulla yhdessä yössä julkkistähti, kunhan pääsee esiin oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Nyt näin on käynyt 18-vuotiaalle australialaiselle Karly Tsivogloulle, joka päätyi sattumalta Daily Mail -lehden sivuilla syödessään hattaraa Melbournessa.

Kuva sinisessä mekossa hattaraa Oaks Day -tapahtumassa syövästä kauniista kurvittaresta lähti heti leviämään verkossa, ja tuhannet ihmettelivät kuka kuvassa mahtaa olla. Lopulta lehden toimitus sai selville, että kohuttu kaunotar on melbournelainen meikkaaja Karly Tsivoglou.

Sittemmin Tsivoglou on päässyt nauttimaan saamastaan julkisuudesta niin lehtien palstoilla kuin radiohaastatteluissakin. Teinijulkkis on julkaissut valokuviaan ahkerasti myös sosiaalisessa mediassa, ja parhaillaan hän ottaa kaiken irti saamastaan julkisuudesta. Hän vahvisti radiohaastattelussa saaneensa runsaasti viestejä miehiltä.

It was a long ass night @hazelhall_ @demihall_

A photo posted by Karly Tsivoglou (@karlstsivi) on

Not sure why I pulled this face, but off too start a very long day #bringiton

A photo posted by Karly Tsivoglou (@karlstsivi) on

#antics

A photo posted by Karly Tsivoglou (@karlstsivi) on

#girls night #mahsistah #pineapple #jc

A photo posted by Karly Tsivoglou (@karlstsivi) on

#summerdays #everybrunetteneedsablonde.

A photo posted by Karly Tsivoglou (@karlstsivi) on

Off to the gym in my new h&m sports bra ????

A photo posted by Karly Tsivoglou (@karlstsivi) on

When your life is a blur ??

A photo posted by Karly Tsivoglou (@karlstsivi) on