Sänkykuvista netti-ilmiö – kuka julkkiskaunottarista seksikkäin?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinotähti Jennifer Lopez haastoi aiemmin Kim Kardashianin julkaisemalla itsestään sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän esittelee kurvejaan sängyllä. Kuvassa 47-vuotiaalla Lopezilla on yllään pelkkä musta body, joka korostaa pyöreää takapuolta kaartumalla naisen pakaroiden väliin.

Nyt 30-vuotias näytelijä ja laulaja Lea Michele on lähtenyt kisailuun mukaan. Myös Lea Michele julkaisi itsestään hyvin samankaltaisen kuvan, jossa hän keimailee sängyllä mustassa tiukassa bodyssä ja tarjoaa kameralle sivuprofiiliaan. Kuvien samankaltaisuus kävi heti ihmisille selväksi, minkä vuoksi niitä alettiin nopeasti vertailemaan keskenään.

Lea Michele luovutti kisan kuitenkin jo ennen kuin se ehti kunnolla alkamaan poistamalla oman kuvansa nopeasti julkaisemisen jälkeen. Hänen tilalleen on ehtinyt nousemaan hauska koomikko Celeste Barber, joka toisintaa julkkiskaunottarien kuvia omalla huvittavalla tyylillään.

@msleamichele: NYC// Sunday bed series

A photo posted by Lea Michele Daily (@msleamicheledaily) on

#loveyourselffirst #feelingempowered? #healthybodyhealthymind

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on