Brittiläinen joulumainos ihastuttaa – eläimet hyppivät trampoliinilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tähän aikaan vuodesta televisio, internet ja kadut alkavat täyttymään jälleen jouluisista mainoksista. Brittiläinen John Lewis -tavarataloketju tunnetaan näyttävistä joulumainoksista, jotka herättävät vuosi vuodelta ihastusta tunteisiin vetoavalla tyylillään. Tavarataloketjun tämänvuotinen joulumainos on nyt julkaistu verkossa.

Mainoksessa perheen isä hankkii tyttärelleen joululahjaksi trampoliinin, josta myös pihan eläimet innostuvat. Perheen Buster-koira seuraa villieläinten riemua kateellisena ikkunan takaa. Onnekseen se pääsee itsekin nauttimaan trampoliinilla hyppimisestä jouluaamuna.

Söpöjä eläimiä vilisevä mainos on omiaan pyyhkimään pois maailmantuskan ja virittämään jouluisiin tunnelmiin. Enemmän lyhytelokuvaa kuin tavanomaisilta televisiomainosta muistuttavasta videosta voikin povata samanlaista nettihittiä kuin tavarataloketjun edellisvuosien joulumainoksista.