Känniääliö riehui alasti matkustamossa – lentokone teki hätälaskun

Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläissyntyinen, mutta Meksikossa tällä hetkellä asuva Oliver Gee saattaa joutua törkeän käyttäytymisensä vuoksi jopa 20 vuodeksi vankilaan. Mies oli sikaillut Meksikon Cancunista Saksan Frankfurtiin matkalla olleessa lentokoneessa. Hän oli päihtynyt.

Meksikossa asuva 34-vuotias Oliver Gee oli noussut kesken lennon seisomaan, riisunut itsensä alasti ja huutanut: ”Käytän mielummin huumeita kuin alkoholia.” Kanssamatkustajien mukaan mies oli käyttäytynyt aggressiivisesti ja hän oli vaatinut lentohenkilökunnalta alkoholia jo ennen lentokoneen nousemista. Sen jälkeen mies oli uhannut tappaa yhden matkustajista, The Sun uutisoi.

Pian alasti öykkäröimisen jälkeen humalainen mies oli kertonut virtsaavansa matkustamoon. Kun lentoemäntä ja apuun rientänyt matkustaja yrittivät taluttaa Geetä vessaan, oli hän läpsäissyt molempia kasvoille. Lentokone teki hätälaskun Floridan Jacksonvilleen, ja vastassa ollut FBI pidätti miehen. Muut matkustajat jatkoivat matkaansa Frankfurtiin.