Mies tunki syömäpuikon penikseensä – yritti selvittää sairauden syytä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiinalainen mies on hakeutunut lääkärin vastaanotolle Hagzhoun kaupungissa. Hänen sukupuolielimessään törrötti 18 senttimetriä pitkä syömäpuikko. Mies oli yrittänyt tehdä itselleen jonkinlaista hoitotoimenpidettä. Mikäli syömäpuikko olisi tungettu hieman syvemmälle, olisi mies kuollut.

Asia Wire -sivusto uutisoi kiinalaisesta Chen-nimisestä miehestä, joka oli huomannut verta virtsassaan. Hän oli tunkenut peniksen sisään ruostumattomasta teräksestä valmistetun syömäpuikon oireiden syytä tutkiakseen. Valitettavasti tutkimus epäonnistui ja mies toimitettiin sairaalaan.

Kiinalainen ei saanut puikkoa ulos omin avuin. Ruokailemiseen tarkoitettu väline poistettiin leikkauksessa. Raportissa ei mainita, jäikö miehelle pysyviä vammoja kokeilun takia, Fox News paljastaa.