Sushisinko loihtii täydellisiä makeja – voiko olla näin helppoa?

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sushin perusainesosina voidaan pitää sushi-riisin lisäksi nori-leväarkkeja, wasabia, soijakastiketta ja pikkelöityä inkivääriä, eli garia. Makirullien sisälle pannaan perinteisesti kurkkua, tonnikalaa, lohta tai avokadoa. Nyt sushien tekeminen on helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Sushezi-niminen laite on ollut markkinoilla jo usean vuoden ajan. Kyseessä on minikokoinen sushisinko, jonka avulla voi tehdä täydellisiä sushirullia. Riisit ja täytteet asetetaan lingon sisälle, ja sen jälkeen riisipötkylä survotaan ulos nori-levyn päälle.

Laitteen avulla levä on helpompi rullata riisin ympärille. Tuote ainakin näyttää toimivan erinomaisesti, mutta emme ole vielä päässeet kokeilemaan sitä käytännössä. Sushisinkoja myydään netissä myös nimellä Sushi Bazooka.