Baseball-pelaajan hurja lyönti hämmästyttää – pallo katosi stadionin kattoon!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Baseballin historiassa on nähty huikeita ja pitkiä lyöntejä, mutta harvemmin samanlaisia kuin Japanissa taannoin pelatussa ottelussa. Paikallinen pelaaja onnistui nimittäin lyömään pallon sisään stadionin katossa olleesta pienestä reiästä. Hämmästyttävä tilanne sattui Japanin ja Hollannin maajoukkueiden välisessä ottelussa.

Youtubessa jaetulla videolla Japanin joukkueen Shohei Otani palloa niin kovaa, että se häviää stadionin katon uumeniin. Pallo lentää sisään katossa olevasta pienestä reiästä, jättäen pelaajat ja tuomarit hämmennyksen valtaan. Ei siis ihme, että Otania pidetään USA Today -lehden mukaan Japanin tämänhetkisenä parhaana Baseball-pelaajana.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat