Gigi Hadid puolialastomana hevosen selässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa kovaa vauhtia tekevällä Gigi Hadidilla riittää kysyntää. Hän on ollut mallina suurille kansainvälisille muotitaloille ja poseerannut jo lähes jokaisen suuren muotilehden kannessa. Tällä kertaa hän poseerasi hevosen selässä lähes alasti.

Allure-lehti halusi kuvata Gigi Hadidin ratsastamassa hevosen selässä pelkät tangat jalassaan. Kuvaus ei ainakaan hevosen selkään nousemisen suhteen jännittänyt Hadidia, koska hän on viettänyt lapsena ja nuorena paljon aikaa hevosten kanssa ja harrastanut ratsastamista.

Kuvat ovat todella tyylikkäitä ja sensuelleja otoksia Hadidista, joka makoilee selkä hevosen selkää vasten. 21-vuotias Hadid peittää rintansa vain käsiensä ja suurille kiharoille laitettujen hiustensa avulla kuvissa, jotka eivät muuten jätä juuri mitään arvailujen varaan.