Ei voi olla totta! Tässä on Pen-Pineapple-Apple-Pen -biisin jouluversio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Useat artistit tekevät joulumarkkinnoille teemalevyjä, joilla he laulavat suosikkijoululaulujaan. Toisinaan tavallisista kappaleista tehdään uusilla sanoituksilla ja sovituksilla jouluun sopivia versioita. Nyt legendaarinen nettirenkutus on muutettu jouluisempaan muotoon.

Esittelimme taannoin japanilaisen Piko Taron kappaleen Pen-Pineapple-Apple-Pen. Alkuperäistä kappaletta on katsottu liki 22,5 miljoonaa kertaa Youtubessa. White Jam -niminen yhtye on ottanut suosiosta hyödyn irti.

Bändi on muuttanut nopeatempoisen kappaleen rauhallisempaan ja romanttisempaan muotoon. Vaikka kappaleen sanoituksissa ei olekaan päätä eikä häntää, on tyylilaji huomattavasti siedettävämpi uudenlaisena soitantana. Alkuperäinen esittäjä Piko Taro julkaisee pian CD-levyn, jolla kuullaan hittibiisin lisäksi muun muassa kappaleet Neo Sunglasses ja Please Let Me Borrow Them. Levyn lisäksi markkinoille on tulossa DVD, jonka ennakkotilaajille lähetetään Piko Taron pukua matkiva asukokonaisuus.