Donald Trumpin näköisestä fasaanista eläintarhan vetonaula

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiinalaisessa eläintarhasta asuvasta linnusta on tullut kansainvälinen tähti Yhdysvaltojen tulevan presidentin ansiosta. Little Red -nimisen fasaanin päässä olevien keltaisten sulkien on nimittäin noteerattu muistuttavan Donald Trumpin hiustyyliä.

Little Redin kuvat alkoivat leviämään verkossa taannoisten presidentinvaalien alla. Fasaanin töyhtön ja Trumpin hiusten samankaltaisuus on silmiinpistävä. Shanghaiist-sivuston mukaan linnusta odotetaan Hangzhou Safari Parkin uutta vetonaulaa.

Kiinalaisen eläintarhan fasaani ei ole ainoa eläinmaailman asukas, jolla on yhdennäköisyyttä Trumpin kanssa. Uutisoimme taannoin megalopyge opercularis -perhoslajin toukasta, jonka on niin ikään kommentoitu muistuttavan tulevan presidentin pehkoa.