Justin Bieber tilasi seuralaisikseen 8 mallityttöä: ”Teillä on tunti aikaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber on tällä hetkellä Purpose World Tour -kiertueellaan, ja kiertää juuri Eurooppaa. Bieber esiintyi viikonloppuna Prahassa, jossa hän halusi tilata itselleen ja ystävälleen kaunista naisseuraa paikallisen mallitoimiston kautta.

Justin Bieber oli ottanut yhteyttä mallitoimistoon ja pyytänyt keikkansa jälkeen kahdeksaa kaunista mallia liittymään heidän seuraansa. Mallitoimiston työntekijä oli laittanut sosiaalisessa mediassa haun päälle.

Hakuilmoituksessa oli Daily Mail -lehden mukaan lukenut: ”Haetaan kahdeksaa kaunista tyttöä illalliselle ja juhlimaan Justin Bieberin kanssa Prahassa. Illasta ei makseta. Jos kiinnostuit, ota pikaisesti yhteyttä. Tyttöjen tulee olla paikalla tunnin kuluttua, käyttäytyä hienosti ja puhua englantia”.

Ilmoitus oli niin kiireinen, että mallitoimisto ehti saamaan vain kuusi tyttöä Bieberille. Mallien tuli allekirjoittaa salassapitosopimus illasta, minkä vuoksi he eivät ole saaneet kertoa yksityiskohtia siitä medialle. Mallit ovat kuitenkin paljastaneet, että Justin Bieber käyttäytyi hyvin ja halusi kauniiden naisten hankkimisella miellyttää pikemminkin ystäväänsä kuin itseään.