Khloe Kardashianin uusi televisiosarja – auttaa fanejaan laihtumaan

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on saanut oman uuden televisiosarjan, jossa hän auttaa ihmisiä laihduttamaan ja saamaan itselleen upean vartalon. Kardashian onkin ohjelmaformaattiin juuri sopiva juontaja, koska hän itse laihdutti vaikean eron jälkeen noin 16 kiloa ja on nyt elämänsä parhaassa kunnossa.

Revenge Body With Khloe Kardashian -ohjelma perustuu siihen, että laihduttajat käyttävät motivaattoreinaan ihmisiä, jotka ovat kohdelleet heitä huonosti. Hyvä vartalo voidaan haluta saavuttaa vaikkapa kostoksi entiselle poikaystävälle, jolle halutaan näyttää mistä kaikesta hän jää nyt eron jälkeen paitsi.

Tiukan treeniohjelman, terveellisen ruokavalon ja päättäväisyyden avulla Khloe Kardashian on itse saavuttanut haluamansa tulokset, joita hän nyt mielellään esittelee kameroille ylpeänä. Nainen haluaisikin ohjelman myötä, että mahdollisimman moni saisi kokea samanlaisen riemun onnistuessaan ja kokiessaan itsensä kauniiksi omassa vartalossaan.