Hämmästyttävä näky videolle – jääkarhu silitti koiraa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen David De Leulles onnistui taannoin taltioimaan hämmästyttävän ja tunteisiin vetovan näyn. Mies kuvasi Kanadan Churchillissa tilanteen, jossa jääkarhu silittää hellästi koiraa.

Matkaoppaana toimiva De Leulles johdatti kaksi asiakasta katsomaan jääkarhuja tundralle. Mies näki kuinka yksi jääkarhuista käveli hihnassa olleen koiran luokse. Hetken aikaa hän jännitti, kävisikö kohtaamisessa huonosti.

De Leullesin onneksi ja hämmästykseksi jääkarhu kuitenkin suhtautui ystävällisen oloisesti koiraan, ja alkoi silittämään sitä valtavalla käpälällään. Mies onnistui kuvaamaan yllättävän tilanteen videolle.

– Olen tiennyt jääkarhujen käyttäytyvän jokseenkin ystävällisesti koiria kohtaan. Se että karhu silittää koiraa ihmisen lailla on kuitenkin tajunnanräjäyttävää, De Meulles kuvailee CBC-uutissivustolle.

– Se oli kaunis näky. En voinut uskoa niin suuren eläimen tekevän niin kauniin eleen toista eläintä kohtaan, mies jatkaa.