Mel C tilittää katkerana: ”Muut spaissarit kiusasivat”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin tänä vuonna Spice Girls -tyttöbändistä tunnettu laulaja Mel C torjui miljoonien arvoisen sopimuksen, jonka myötä yhtye olisi kasattu uudelleen ja naiset olisivat tehneet paluun spaissareina. Nyt hän on kertonut, että hän ei halunnut palata bändiin koska naiset kiusasivat häntä.

42-vuotias Mel kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että muut yhtyeen jäsenet kiusasivat häntä Spice Girls -tyttöbändivuosien aikana. Mel on keskustellut asiasta naisten kanssa ja saanut heitä pyytämään häneltä anteeksi heidän julmia sanojaan ja tekojaan.

Mel C ei kerro sen tarkemmin miten naiset olivat häntä kiusanneet, mutta hän kertoi kiusaamisen muokanneen häntä ja hänen itsetuntoaan pysyvästi. Mel on purkanut tuntemuksensa kiusaamisajoista uuteen juuri julkaistuun Version of Me -nimiseen kappaleeseen, jossa hän kertoo kiusaamisen vaikutuksista häneen.