Nainen jäljittelee matkabloggaajaa – karmivan identtiset kuvat

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Matkustelua rakastava Lauren Bullen on perustanut Gypsea Lust -nimisen blogin, jossa hän kertoo seikkailuistaan ympäri maailmaa. Nyt hän kirjoitti hieman vakavammasta asiasta ja otti kantaa siihen, että toinen nainen seuraa häntä samoissa matkakohteissa kopioiden jokaisen naisen julkaiseman kuvan.

Matkiminen on yleensä ihailun suurin muoto, mutta tässä tapauksessa se näyttäisi menneen hieman liian pitkälle. Lauren kuvaa poikaystävänsä kanssa upeiden yhteistöiden ansiosta uskomattomissa ja ylellisissä matkakohteissa kauniita kuvia, joiden kustannukset eivät ole langenneet heille. Laurenia seuraava nainen näyttäisi kuitenkin kuluttavan todella paljon rahaa ja aikaa siihen, että hän onnistuu ottamaan täysin samanlaiset kuvat kuin Lauren.

Kuvien kopioimisen lisäksi nainen on kopioinut myös koruja ja kenkiä myöten kaikki Laurenin asut. Tämän lisäksi Diana-niminen nainen on käyttänyt useissa kuvissa sanatarkasti samoja kuvatekstejä ja aihetunnisteita. Lauren on yrittänyt olla suoraan Dianaan yhteydessä, mutta Diana on estänyt naisen yhteydenotot.

Lauren Bullenin kirjoittaman blogitekstin jälkeen Diana on poistanut kaikki julkaisut diana_alexa -nimiseltä Instagram-tililtään, jonne hän oli ehtinyt saamaan jo yli 3.000 seuraajaa kopioimillaan kuvilla. Nainen on kuitenkin tehnyt itselleen jo uuden dianaalexatravel-nimisen tilin, jossa ei tosin ole vielä uusia julkaisuja.