Punaviini yksinäisille – etikettiin painettu novelli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Italialainen Matteo Correggia -viinitila on lanseerannut unelmien juoman viinistä nauttiville lukutoukille. Librottiglia-viinin etikettiin on nimittäin painettu kokonaisia tarinoita.

Matteo Correggian ja design-yritys Reverse Innovationin yhteistyönä syntyneiden viinien etiketteihin on painettu erilaisia novelleja. Tarinat on valittu sopimaan juomien tyyliin. Librottigliaa myydään tavanomaista pienemmissä pulloissa, jotta tarinan ehtisi lukemaan loppuun tulematta liian humalaan.

Town and Coyntry -lehden mukaan viinipulloista löytyy kolmen kirjailijan eri tyylilajeja edustavia novelleja. The Frog in the Belly on klassinen eläinsatu, The Murder puolestaan rikosmysteeri ja I Love You, Forget Me on romanttinen tarina.