Ruby Rosen sängyssä tyttöystävänsä kanssa – video tihkuu seksiä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen popduo The Veronicas koostuu identtisistä kaksosista Lisa ja Jessica Origliassosta. The Veronicas julkaisi juuri uuden sinkun ja kuuman musiikkivideon, jonka Orange Is The New Black -televisiosarjasta tunnettu Ruby Rose on ohjannut ja käsikirjoittanut.

On Your Side -nimisen kappaleen musiikkivideo on saanut erityisen paljon huomiota osakseen, koska videon ideoinut Ruby Rose myös näyttelee musiikkivideolla. Videolla Ruby ja Jessica esittävät tulikuumaa vastaihastunutta pariskuntaa, jota he ovat myös oikeassa elämässä.

Musiikkivideolla nähdään kuumia kohtauksia, joissa naiset ovat toistensa kimpussa. Videon seksikkäät suutelukohtaukset ovat saaneet fanit innostumaan, koska naiset ovat seurustelusuhteessa myös tosielämässä, minkä vuoksi video vaikuttaa siltä kuin pääsisi näkemään paloja kauniin naispariskunnan oikeasta suhteesta.