Victorian enkelit kiusaavat Gigi Hadidia – ovat jättäneet naisen ulkopuolelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa luova Gigi Hadid on innoissaan tulevasta Victoria’s Secret -alusvaatemerkin muotinäytöksestä, joka järjestetään tänä vuonna Pariisissa. Hän saa astella lavalle pikkusiskonsa Bellan kanssa mikä tekee naisen hyvin iloiseksi, mutta muut mallit eivät kuitenkaan tunnu olevan yhtä innoissaan Hadidin osallistumisesta.

Splash
Splash
Splash
Splash

HollywoodLife-sivuston mukaan muut Victoria’s Secret -enkelit ovat todella kylmiä Gigiä kohtaan ja jättäneet hänet porukan ulkopuolelle. Enkeleiksi kutsutut alusvaatemallit ovat kuin yhtä suurta perhettä, minkä vuoksi ulkopuolelle jääminen on tuntunut erityisen pahalta. Asiaa ei helpota se, että naiset ovat kuitenkin naisen pikkusiskolle Bellalle erittäin mukavia.

Vanhemmat mallit ovat taistelleet tiensä näytökseen, minkä vuoksi he ajattelevatkin, että Gigin ura on hänen kuuluisten vanhempiensa ja poikaystäviensä ansiota. Pikkusisko Bella on astellut mallimaailmaan täysin siskonsa jalanjäljissä ja samalla perhetaustalla, mutta hänen kohdallaan se ei jostain syystä häiritse vanhempia enkeleitä. Kiusaamisesta huolimatta Gigi aikoo hoitaa työnsä kunnialla loppuun ja keskittyä pelkästään tulevassa näytöksessä onnistumiseen.