Katie Price ahtoi silikonirintansa niukkaan mekkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti ja malli Katie Price pitää tällä hetkellä hieman taukoa Loose Women -keskusteluohjelman panelistin paikasta ja keskittyy muihin projekteihin. Hän on yrittänyt parannella samalla suhdettaan aviomiehensä Kieran Haylerin kanssa, kun he joutuivat taannoin pettämishuhujen keskiöön.

Eilen Katie Price kuvattiin Lontoon Mayfairissa, jossa hän oli viettämässä iltaansa. Povipommi oli ahtanut uudet silikonirintansa niukkaan valkoiseen mekkoon.

38-vuotias Katie Price ja 29-vuotias Kieran Hayler nähdään nykyisin vain harvakseltaan yhdessä julkisuudessa. Aviopari uusi taannoin valansa kolmatta kertaa ja näyttää onnelliselta. Lomakuvien perusteella näyttää siltä, että suhde on saatu jälleen korjattua ja pettämishuhut on jätetty taakse.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash