Keitosta löytyi sukuelintä muistuttava makkara – nainen vaatii DNA-testiä

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ghanassa asuva nainen teki hämmentävän löydön tilaamastaan makkarakeitosta sen jälkeen kun hän oli ehtinyt syömään annoksesta jo suuren osan. Löydös muistutti huolestuttavan paljon miehen sukuelintä, minkä vuoksi nainen vaatii nyt, että lihan alkuperä selvitetään.

Akouse-niminen nainen oli tilannut paikallisen Tuo zafi -nimisen keiton, joka sisältää lihaa. Kun nainen oli syönyt kotonaan annoksesta osan hän oli huomannut, että yksi keitossa lilluva makkara näytti epäilyttävän paljon kokonsa ja muotonsa puolesta miehen penistä.

Nainen lopetti heti syömisen huomattuaan, että keitossa on lihakimpale, jota hän arveli miehen penikseksi. Nainen haluaisi, että lihalle tehtäisin testejä, mutta laboratoriosta oltiin kerrottu keitetyn lihan alkuperää olevan mahdotonta selvittää jälkikäteen. Akouse ei kuitenkaan aio antaa periksi vaan säilyttää penismakkaraa Report UK -uutisen mukaan jääkapissaan niin kauan kunnes keksii jonkin ratkaisun alkuperän selvittämiseksi.