Saara Aallon show viime hetkellä uusiksi: ”Kyllä pikkasen jännittää!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Saara Aalto on tänä iltana kovan paikan edessä, kun hänen pitäisi laulaa itsensä jälleen kerran jatkoon Britannian X Factorin alati kovenevassa kilpailussa. Illan elokuvateemainen kappale on aiheuttanut huolta fanien keskuudessa, sillä sitä ei pidetä kovin hyvänä valintana.

Katso tuoreet kuvat Saara Aallon harjoituksista!

Celine Dionin Titanic-tunnuskappale My Heart Will Go On on melko kulunut klassikko, mikä huolettaa monia. Saaran tulisi onnistua esityksessään täydellisesti ja tuomaan lisäksi kappaleeseen jotain uutta, että jatkopaikka olisi varma. Toisaalta hän on parhaillaan koko kisan suosituin laulaja, joten odotukset ovat korkealla.

Saara kommentoi eilen illalla kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa, ja paljasti samalla koreografian menneen osin uusiksi vielä aivan viime metreillä. Harjoitusaikaa esitykseen jäi enää reilu vuorokausi.

– Tosi hyvää kuuluu! Ollu ehkä rankin viikko ikinä aikataulullisesti mut eilinen vapaa päivä teki hyvää ja tän päivän treenit meni kivasti. Vähän tuli muutoksia ”koreografiaan” ja huominen asu on aivan upea!! Kyllä pikkasen jännittää vetää noin iso biisi, mut meen nyt vielä talolle treenaamaan ja huomenna kaikki hyvin! Kiitos kaikille super ihanasta tuesta!, Saara Aalto kertoi.