Tytön selfiestä karmaiseva löytö – pikkupojan hahmo takapenkillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa asuva nainen väittää kummituksen ilmestyneen hänen tyttärensä Facebook-kuvaan. Automatkan aikana taltioidussa selfie-kuvassa teinitytön takana näkyy nimittäin lasta muistuttava hahmo.

Melissa Kurtz oli ajamassa tytärtään Harperia kauneuskilpailuun. Matkan aikana tyttö päätti ottaa selfiekuvan, josta paljastui myöhemmin outo yksityiskohta. Melissa väittää, ettei auton kyydissä ollut kuvaa ottaessa muita kuin hän ja tyttärensä.

Melissa uskoo haamun kuuluneen auto-onnettomuudessa menehtyneelle pojalle. Daily Mail -lehden mukaan paranormaalien asioiden tutkijaksi tituleerattu Greg Pocha puolestaan epäilee aaveen ilmestyneen varoittamaan tytärtä käyttämään turvavyötä.

Harperin äiti kuvailee tytärtään avoimeksi paranormaaleja ilmiöitä kohtaan. Olipa kyseessä sitten turvavyön käytöstä valistava kummitus, värien ja varjojen muodostama illuusio tai pelkkä huijaus, väitettyä kummitusta esittävä kuva on kutkuttanut internetin käyttäjien mielikuvitusta sosiaalisessa mediassa ja uutissivustoilla.