Fanit epäilevät: ”Saara Aalto aiotaan pudottaa tänään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Saara Aalto on tehnyt suomalaista musiikkihistoriaa menestymällä kansainvälisessä laulukilpailussa paremmin kuin yksikään suomalainen aiemmin. Eilen Saara esitti Celine Dionin klassikon, jonka valintaa kuitenkin kritisoitiin laajasti.

Saara Aalto esiintyi X Factorissa 19.11.2016, Kuva: Splash
Saara Aalto esiintyi X Factorissa 19.11.2016, Kuva: Splash
Saara Aalto esiintyi X Factorissa 19.11.2016, Kuva: Splash
Saara Aalto esiintyi X Factorissa 19.11.2016, Kuva: Splash

Saara eilinen esitys meni kaikesta huolimatta upeasti, mutta tuomariston reaktiot ovat nyt herättäneet huolta Saaran britti- ja suomalaisfaneissa. Kaikkien muiden laulajien kohdalla tuomarit nimittäin kehottivat katsojia äänestämään ja totesivat toivovansa laulajien olevan jatkossa, mutta Saaran kohdalla tilanne oli hieman toinen.

Stara kertoi jo aiemmin Saaran nousseen kilpailun suosituimmaksi finalistiksi, kun mittarina ovat eri medioiden epäviralliset gallupit ja esitysten katsojamäärät YouTubessa. Myös ohjelman virallisella Facebook-sivulla Saaran kannatus on ylivertaista muihin verrattuna.

Saaran fanit tietävät miten suosituksi hän on viime viikkoina noussut, ja mikäli hän putoaa tänään kilpailusta, olisi kyseessä fanien mukaan tuotannon huijaus. Silloin Saaran putoamisesta olisi päätetty jo ennen kuin hänen esityksensä kuultiin eilen illalla. Monet Saaran fanit pitävät tätä mahdollisena, koska Saaran valmentaja Sharon Osbourne vaikuttaa olevan enemmän toisen suojattinsa Honey G:n takana – ja muut tuomarit myös.

– Kaikki tuomarit näyttävät haluavan pitää Honey G:n mukana kisassa, Sue McCrea totesi.

– Sharonin tytär rakastaa Honey G:tä, joten hän haluaa Honeyn voittavan eikä Saaran, joka on uskomattoman hyvä laulaja ja esiintyjä, Rhea Blair kommentoi.

– Miksiköhän Sharon mainostaa enemmän Emilyä kuin hänen omaa Saara Aaltoaan? Seija Salomäki ihmetteli.

– Saara ansaitsisi voittaa, mutta ikävä kyllä hän ei ole Britanniasta, joten niin ei tule ikävä kyllä tapahtumaan, Stephen Stretch Harvey veikkasi.

– Hän joutuu pudotukseen, eikä se ole hänen vikansa. Kappale oli kaikkien aikojen tylsin ja kulunein. Hän tulee menestymään paremmin itsekseen kuin X Factorin voittajana, Rouva Kaima kommentoi.

Kerro alla kommenteissa uskotko sinä epäilyihin Saara Aallon pudottamisesta?