Kendall Jenner katosi Instagramista – paljasti nyt syyn!

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jennerin miljoonat seuraajat järkyttyivät hetki sitten kun suosittu malli päätti poistaa oman Instagram-tilinsä. Moni alkoi heti spekuloimaan syitä tilin poistamiseen, mutta sovelluksesta irtautumiseen ei kuitenkaan mallin mukaan liittynyt mitään draamaa.

Kendall Jenner kertoi haastattelussaan Ellen DeGeneresille, että hän ei voinut uskoa millainen uutinen hänen Instagram-tilinsä poistamisesta tulisi. Daily Mail -lehden mukaan sovelluksen poistamisen syy oli se, että nainen halusi pitää taukoa Instagramista.

Jenner kertoi huomanneensa, että Instagram oli joka päivä ensimmäinen ja viimeinen asia mitä hän selasi puhelimellaan. Hän halusi puhdistautua ja lopettaa sen hetkeksi kokonaan, mutta on kuitenkin vielä palaamassa myöhemmin Instagramiin. Nainen kertoi poistaneensa puhelimestaan myös Twitterin sen vuoksi, että hän olisi enemmän läsnä ihmisten kanssa sen sijaan, että selaisi puhelintaan.