Saara Aalto teki sen taas! Huikea menestys jatkuu X Factorissa – kohti voittoa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten kuinka suomalainen laulajatähti Saara Aalto on tällä viikolla ollut jälleen epävirallisten gallupien perusteella ylivoimaisesti suosituin finalisti Britannian X Factorissa. Monet fanit huolestuivat eilen Saaran jatkopaikasta, koska tuomarit eivät hehkuttaneet Saaraa yhtä vuolaasti kuin aiemmin.

Splash
Splash

Tänään faneille viimein selvisi, että huolestuminen oli turhaa, sillä jatkopaikka tuli jo pelkillä yleisöäänillä. Sen sijaan viimeisestä jatkopaikasta joutuivat kisailemaan Honey G ja Ryan Lawrie. Heistä Ryan passitettiin lopulta kotiin ja sketsihahmo Honey G jatkaa mukana finaaleissa.

Katso Saaran esitys videona tästä!

Eilen Saara esitti kilpailukappaleenaan Celine Dionin haastavan My Heart Will Go On -klassikon, ja esitys lunasti ja jopa ylitti odotukset. Aaltoa sekä hänen esiintymis- ja laulutaitojaan on hehkutettu vuolaasti taas eilisestä saakka, eikä juuri kenellekään tunnu olevan epäselvää kuka finalisteista on lahjakkain laulaja. Ensi viikolla kappaleiden teemana kuullaan Louis Walshin suosikkikappaleita 80-luvulta.

Tätä iltaa pidettiin etukäteen eräänlaisena kulminaatiopisteenä Saara Aallon menestykselle X Factorissa, sillä brittilaulajien pudottua yksi toisensa jälkeen on suomalaislaulajan suosio noussut nopeasti. Monet jo pudonneiden laulajien kannattajista näyttävät siirtyneen kannattamaan Aaltoa, ja hän on ollut lukuisten gallupien perusteella ylivoimaisesti suosituin finalisti jo parin viikon ajan.

PÄIVITYS: Lisätty tieto pudonneesta laulajasta ja ensi viikon teemasta.