Jennifer Lawrence uimassa painottomassa tilassa – hurja video tarjoaa esimakua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jennifer Lawrence tähdittää joulukuussa ensi-iltansa saavaa sci-fi -elokuvaa Passengers. Nyt tulevasta elokuvasta tarjotaan esimakua piinaavan ja visuaalisesti näyttävän kohtauksen muodossa.

Videolla Lawrencen esittämä Aurora Dunn suunnittelee rentoutuvansa avaruusaluksen uima-altaassa futuristiseen uimapukuun sonnustautuneena. Valitettavasti aluksen painovoima sattuu häviämään kesken uinnin, minkä seurauksena Aurora jää ansaan ylöspäin leijuvan vesimassan sisään.

Jennifer Lawrencen ja Chris Prattin tähdittämässä Passengers-elokuvassa kaksi avaruusaluksen miehistön jäsentä herää horroksesta ennen aikojaan. Kaksikon epäonneksi matkaa vieraalle planeetalle on vielä 90 vuotta. Elokuvan Suomen ensi-ilta on 25.12.2016.