Kaunotar ja hirviö -elokuvan traileri rikkoo jälleen ennätyksiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disneyn uuden Kaunotar ja hirviö -elokuvan traileri on osoittautunut jättiläismäiseksi menestykseksi. Yhtiön mukaan se on noussut kaikkien aikojen eniten 24 tunnin sisällä katselukertoja keränneeksi traileriksi.

Kaunotar ja hirviö -elokuvan traileria katseltiin ensimmäisen 24 tunnin aikana peräti 127.6 miljoonaa kertaa. Näin ollen se nousi kaikkien aikojen eniten vuorokaudessa katselluksi traileriksi, syrjäyttäen aikaisemmin ensimmäistä sijaa pidelleen Fifty Shades Darker -trailerin. Elokuvan toukokuussa julkaistu teaser-traileri vastaavasti aikaisemmin Star Wars: The Force Awakens -elokuvan teaserin asettaman ennätyksen.

Deadline-sivuston mukaan 29 muljoonaa katselukertaa tuli Disneyn Facebook-sivulta. Peräti 27 miljoonaa ihmistä katseli traileria pääosassa nähtävän Emma Watsonin oman Facebook-sivun kautta. Watsonin ohella Dan Stevensin, Ewan McGregorin, Luke Ewansin ja Emma Thompsonin tähdittämä elokuva saa ensi-iltansa 17. Maaliskuuta 2017.