Nainen yritti ostaa korkokenkiä – testikävely päättyi huonosti

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset opettelevat kävelemään korkokengillä usein jo pikkutyttöinä testatessaan äitinsä korkokenkiä jalkaan. Osa naisista ostaa ensimmäiset korkeammilla koroilla varustetut kengät kuitenkin itse vasta aikuisiällä, minkä vuoksi käveleminen saattaa aluksi tuottaa hieman vaikeuksia.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne kun nainen päätti innoissaan kokeilla jalkaansa kenkäkaupassa mahdollisesti korkeimpia kenkiä, jotka hän hyllykössä näki. Myyjä auttoi naiselle kengät jalkaan, minkä jälkeen hän lähti tallustelemaan liikkeen käytäville.

Kun nainen sai tasapainonsa hallittua, hän alkoi itsevarmasti keikuttelemaan lantiotaan puolelta toiselle kävellessään kaupan sisällä. Liika itsevarmuus kostautui kuitenkin nopeasti, kun nainen kaatui kengät jalassa lattialle kääntäessään nilkkansa ulospäin.