King Kong palaa valkokankaille – uuden elokuvan traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jättiläisgorilla King Kong kipusi Empire State Buildingin huipulle ensi kertaa vuonna 1933, ja sen jälkeen hahmo on esiintynyt valkokankaalla lukuisia kertoja. Hahmo tekee paluun tulevassa Kong: Skull Island -elokuvassa.

1970-luvulle sijoittuvassa elokuvassa ryhmä tutkijoita ja sotilaita matkustaa tuntemattomalle saarelle Tyynellä valtamerellä. Perillä heitä odottaa paitsi kaikkien tuntema jättiläisapina, myös lauma muita suurikokoisia ja verenhimoisia otuksia. Elokuvan tuorein traileri on nyt katsottavissa verkossa.

Kong: Skull Islandin taustalla on parin vuoden takaisen Godzilla-elokuvan tuottanut Legendary-yhtiö, joten jättiläishirviät tulevat todennäköisesti ottamaan tulevaisuudessa mittaa toisistaan valkokankaalla. Yhdysvaltojen ensi-iltansa 10. maaliskuuta saavan King Kong -seikkailun päärooleissa nähdään Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson, John Goodman ja John C. Reilly.