Lapset kuulivat vauvan sukupuolen – hauska reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikkulapset eivät välttämättä aina ole kovin innoissaan perheenlisäyksestä. Monille pienille tytöille ja pojille on myös hyvin tärkeää kumpaako sukupuolta tuleva lapsi edustaa. Nyt videolla nädään sisarusten reaktio kun he saivat kuulla äidin odottavan tyttövauvaa.

Vanhemmat ovat päättäneet kertoa uuden tulokkaan sukupuolen lapsille niin, että isä ampui ulkona kohdetta, josta nousisi joko sininen tai punainen jauhe sukupuolen merkiksi. Kun vaaleanpunainen jauhe lopulta pöllähti ilmaan, tuleva isoveli pettyi karvaasti.

Poika ei alkanut osoittamaan mieltään itkemällä vaan päätti yksinkertaisesti lähteä paikalta pois. Videolla nähdään miten äiti kysyy huvittuneena pojaltaan mikä hänelle tuli. Poika ottaa kuulosuojaimet napakasti pois päästään ja lähtee kävelemään määrätietoisesti taloon sisälle. Pojan reaktion jälkeen tyttökään ei osannut olla enää aivan varma siitä mitä mieltä hän olisi tulevasta pikkusiskosta.