Mariah Carey herutteli meikkimainoksessa – nosti rintavakonsa pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaisen miljardoöri James Packerin kanssa taannoin kihlautunut popdiiva Mariah Carey erosi äskettäin miehestään. Nainen jätettiin, vaikka pariskunta etsi vastikään yhteistä kotia Beverly Hillsistä. Sittemmin Mariah on jatkanut Sweet Sweet Fantasy Tour -kiertuettaan normaalisti.

Parhaillaan Mariah Carey markkinoi MAC Cosmeticsin kanssa yhteistyössä tekemäänsä kosmetiikkasarjaa, joka toinen mallisto julkistettiin viikonloppuna. Mainoskampanjassa popdiiva esittelee hänelle ominaisinta myynninedistäjää, eli muhkeaan etumustaan.

Liikemies James Packer on kuulunut skientologeihin viimeksi kymmenen vuotta sitten. Mariah Carey uskoo, että miehen oikeana kätenä työskentelevä Tommy Davis on aivopessyt miljardöörin takaisin kirkon riveihin ja että heidän eronsa johtuu Skientologiasta. Packerin tiimistä kerrotaan, että eron syynä ei ole uskonto vaan popdiivan ylenpalttinen tuhlaaminen ja huomionhakuisuus.

Splash
Splash