Saara Aallon kisa muuttui tuplasti haastavammaksi: ”Näette minusta kaksi eri puolta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Saara Aalto on noussut yllättäen Britannian X Factor -kilpailun ennakkosuosikiksi, sillä brittikilpailijoiden pudottua yksitellen ovat monet britit siirtyneet lahjakkaan suomalaisen taakse. Parhaillaan hän valmistautuu lauantain livelähetykseen.

– Olen ollut niin kiireinen, että en ole ehtinyt tehdä edes Facebookin suoria lähetyksiä. Aikataulumme ovat aivan hulluja. Eilen minulla oli 16 tunnin päivä. Aloitimme aamukahdeksalta ja pääsin nukkumaan vasta 2330, Saara kertoi juuri suorassa Facebook-lähetyksessään.

Tähän saakka finalistit ovat esittäneet yhden kappaleen per lähetys, mutta nyt tilanne muuttuu. Saaralla ja muilla finalisteilla on jatkossa livelähetyksissä tuplasti haastavampaa.

– Laulamme tällä viikolla kaksi kappaletta. Se on todella hienoa, koska saamme nyt esittää itsestämme kaksi eri puolta. Toinen esityksistäni tulee olemaan iso show ja toinen on vähän rauhallisempi. En ole vielä tavannut koreografiani, joten en vielä tiedä millaisia esityksestä tulee. Olen aina halunnut oppia lisää ja uusia asioita. Ihmisen täytyy oppia koko ajan uutta, että hän voi kehittyä.

– Suomalaisille terveisiä! On hienoa, että seuraatte tätä niin tarkasti, Saara muisti suomalaisia fanejaan.